Вагітна Ріанна перевершила всіх на церемонії "Оскар" (відео)

Співачка виконала пісню Lift me Up.

На 95-й церемонії нагородження премією "Оскар" виступила барбадоська співачка Ріанна. Її пісня Lift me Up, що прозвучала у фільмі "Чорна пантера: Ваканда назавжди" була в одній з номінацій. 

Співачка приїхала перед початком церемонії в панамці і вільній футболці, чим сильно здивувала журналістів. Однак на сцені вагітна Ріана перевершила всіх. 

Для виступу Ріанна обрала розкішний костюм зі стразами від Maison Margiela. Широкі штани не сковували рухів вагітної зірки, а прозорий верх з чорним ліфом не приховував животик співачки.

На сцені вона заспівала Lift me Up, перед цим вона сказала, що присвячує свій виступ актору Чедвіку Боузману, який зіграв Чорну Пантеру. Він помер у 2020 році. У нього був рак товстої кишки.

Виступ Ріанни вразив фанатів і користувачів мережі. Наряд співачки, вважають коментатори, може затьмарити навіть її червоний комбінезон, в якому зірка виступила на "Супербоулі".

Вже відомо, що Ріанна не отримала "Оскар". Найкращим оригінальним саундтреком визнали пісню Naatu Naatu ("RRR: Поруч реве революція").

Нагадаємо, раніше УНІАН публікував повний список переможців престижної кінопремії "Оскар".

Вас також можуть зацікавити новини: