Вова Остапчук показав фото з дівчиною / фото instagram.com/vova_ostapchuk

Український телеведучий Володимир Остапчук, який лише наприкінці 2022 року розлучився з другою дружиною, вже встиг закрутити новий роман. Його обраницею стала 22-річна журналістка Катерина Полтавська. З нею Вова відсвяткував Великдень, а незадовго до цього познайомив її з батьками. 

Зараз в Instagram з'явилися спільні фото Вови і Каті - це перші їхні спільні знімки, оскільки раніше шоумен намагався приховувати свою нову супутницю. Відомо, що пара провела вихідні в заміському комплексі під Києвом, де вони влаштували невеликий пікнік біля багаття. На одному із загальних знімків видно, як Вова Остапчук обійняв дівчину за талію. 

"Христос Воскрес! Вітаємо всіх зі світлим святом Великодня", - написав телеведучий. 

Відео дня
Перше спільне фото Каті і Вови / скріншот

Особисте життя Володимира Остапчука

Зазначимо, нещодавно шоумен запустив на YouTube-каналі авторське шоу "Мекнув - питайте". Формат шоу передбачає відповіді на питання підписників і глядачів - відповідати буде сам Вова і двоє його запрошених гостей. 

У першому випуску він розповів, що він став першим чоловіком Каті у всіх сенсах. Спочатку він відчував свою відповідальність і побоювався, що їхні стосунки перетворяться на стосунки батька і дитини, проте цього не сталося, тому що, за словами Остапчука, Катя розумніша за багатьох жінок, яких він коли-небудь зустрічав.

Нотаріус Христина Горняк відреагувала на новий роман свого колишнього чоловіка. Вона сказала, що бажає йому, як і іншим своїм колишнім, щастя.

Також УНІАН писав, що Остапчук вперше прокоментував нові стосунки.

Вас також можуть зацікавити новини: