Тарас Тополя висловився про людей, які не хочуть захищати Україну / фото УНІАН

Соліст українського гурту "Антитіла" Тарас Тополя заявив, що в Україні є багато людей, яким не подобається війна, і вони роблять все, щоб у їхнє життя вона не прийшла.

Якщо треба - вони втечуть, а потім повернуться, будуть обурюватися й висловлювати критику, поділився думкою артист під час інтерв'ю "РБК-Україна". "…Я розумію нутро - базовий фундамент багатьох людей. І так, є величезна кількість людей, які п'яте колесо до воза. Війна їм не подобається, вони не хочуть туди вникати і будуть робити усе, аби вона не прийшла у їхнє життя", - сказав співак.

Тополя додав, що цих людей хтось виховував, у них хтось заклав такі принципи. "…Мабуть, то батьки. То питання тоді до них", - додав соліст гурту.

Відео дня

Що треба знати про гурт "Антитіла" - цікава інформація

Тарас Тополя пішов на фронт у перші дні повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Артист був парамедиком - надавав допомогу пораненим українським воїнам. 

Варто зазначити, що зараз в Україні триває мобілізація 2023. Президент Володимир Зеленський говорив, що військові хочуть додатково мобілізувати до 500 тисяч українців. Зокрема, нові воїни потрібні для того, щоб провести ротацію бійців, які вже тривалий час знаходяться на фронті.

Вас також можуть зацікавити новини: