Російський актор Олексій Панін / Фото-Олексій Панін , instagram.com

Російський актор Олексій Панін розповів про артистів-гомосексуалістів. Він зазначив, що йому довелося вибачатися перед Максимом Галкіним за інтерв'ю Ксенії Собчак, після якого глядачі подумали, що у них були інтимні стосунки.

Насправді, як розповів актор, у нього не було сексу з Галкіним. Зате у нього були близькі стосунки зі співаком-путіністом Філіпом Кіркоровим. Детальніше розповідати про це Панін не захотів, але по його реакції помітно, що йому соромно за це.

"Я їб*вся з Філіпом Кіркоровим", - чітко вимовив Панін.

Також він додав, що в російському шоу-бізнесі є ще одна людина, яка належить до ЛГБТ-спільноти. За словами Паніна, це актор театру і кіно Віктор Сухоруков.

Олексій Панін - останні новини

В інтерв'ю Ксенії Собчак Панін заявив, що хоче приїхати в Україну, незважаючи на те, що йому заборонений в'їзд в нашу країну ще з 2014 року. Тоді він підтримав незаконну анексію Криму та окупацію Донецької та Луганської областей.

Однак у 2022 році він засудив злочинний режим Кремля і підтримав Україну у великій війні.

"Що це виходить, що мені закрили (в'їзд в Україну – УНІАН.), тут у мене розшук? Це справа принципу. Я в Росії – терорист, я щиро хвилююся за те, що відбувається в Україні. Мені не потрібно туди, але це справа принципу. Або я ворог цим, або цим", – сказав Панін.

Вас також можуть зацікавити новини: