Він був дуже обурений тим, що чоловік погрожував "розірвати щелепу" собаці / фото instagram Рассела

Український відеоблогер та ведучий розважальних шоу Ваня Рассел розповів про неприємний інцидент. Він випадково "нарвався" на неадеквата, який погрожував безпритульному псу.

"Я собі спокійно вигулював свою собаку. В мене в парку є дворова собачка Романіта (Маня), яка живе там ще з 2020 року. І коли люди заходять в парк зі своїми собаками - Маня починає гавкати від радості. Тут йде якесь невиховане, а головне, не українське хамло, років 40 на вигляд, і запитує мене, чи це моя собака гавкає? Я кажу, що ні, а далі я кажу, що "ця дворова собачка нічого з ним не зробе". У цей момент я паралельно записував голосове Jerry Heil. Найголовніший момент, коли це хамло починає мені погрожувати російською, що "розірве пащу", попадає в аудіо. Далі воно щось каже про намордник. Це таким дов****бам потрібен намордник", - розповів Рассел.

Він був дуже обурений тим, що чоловік погрожував "розірвати пащу" собаці. Також Рассел не розуміє, чому люди й досі спілкуються російською мовою. Блогер насилу стримував емоції, під час конфлікту він кричав.

"Скільки ще чекати? Рік, 5, 10, щоб більшість почала переходити на українську? Але за вихованням того бидла зрозуміло, що йому пряма дорога в п*рашу!" - додав Рассел.

На відео, яке блогер розмістив в Instagram, дійсно можна почути погрози від чоловіка. У коментарях фани підтримали Рассела та пишуть:

  • "Деяким людям потрібен намордник"
  • "Все правильно зробив. Особливо, коли л*йномовна людина агресивна"
  • "Повністю підтримую, на всі 100%".

Але без суперечок не обійшлося. Деякі юзери зазначили, питання мови можна було б і не підіймати. Такі коментатори пишуть:

  • "Ти не маєш права вказувати, кому і як розмовляти"
  • "Непопулярна думка, але можна вже відчепитися від російськомовних? У нас купа проблем зараз, замість того, щоб єднатися, ми розділяємося"
  • "Можливо, людині складно перейти на державну, таке також може бути, але ви не маєте права комусь давати вказівки, кому і як розмовляти".

Хто такий Ваня Рассел 

Ваня Рассел - музичний критик, ведучий, член журі премії YUNA, а також автор розважальних відео. Він мешкає у Києві. Блогер розповідав, що він - дальтонік. Нещодавно ж Рассел здійснив камінг-аут.

Вас також можуть зацікавити новини: