Співачка Мадонна вже вдома, але їй все ще погано / фото instagram.com/madonna

З'явилася нова інформація про стан співачки Мадонни, яка декілька днів тому потрапила до лікарні не могла самостійно дихати. Виявилося, зірку вже виписали додому, але вона усе ще прикута до ліжка.

"Мадонну нестримно рвало з тих пір, як її виписали з лікарні, і інфекція все ще завдає шкоди її тілу", - повідомляє видання TMZ, посилаючись на джерел, близьких до співачки.

Анонімні інсайдери стверджують, що Мадонні все ще дуже погано. Вона провела у відділенні інтенсивної терапії декілька днів, але повністю вилікуватися не змогла. Що саме зі співачкою - не повідомляється, відомо лише про те, що у неї "серйозна бактеріальна інфекція".

Відео дня

Також видання додало, що співачка відмовлялася від госпіталізації. Вона брикалася і намагалася переконати лікарів, що з нею все гаразд. Однак Мадонна втрачала свідомість, у неї була неконтрольована блювота, тому медики не стали її слухати і забрали зірку до лікарні.

Співачка боялася, що через госпіталізацію зірветься її світове турне, яке має розпочатися 15 липня. Через це вона намагалася приховувати, що їй погано. За даними ЗМІ, приблизно місяць Мадонна страждала від лихоманки, але тримала це у секреті.

Мадонна потрапила в лікарню - з чого все почалося

Раніше стало відомо, що співачка раптово втратила свідомість і опинилася в лікарні. Мадонна не могла самостійно дихати і перебувала під апаратом ШВЛ. 

Менеджер співачки підтверджував інформацію про госпіталізацію співачки. Крім цього він розповів, що концерти Мадонни, швидше за все, буде перенесено.

Вас також можуть зацікавити новини: