Відома акторка розповіла про смерть родича / фото інстаграм Ольги Куриленко

Голлівудська акторка українського походження Ольга Куриленко, яка відома за фільмами "Квант милосердя", "Земля забуття" та іншими кінороботами, повідомила про смерть близької людини. У неї помер рідний дядько Вадим. 

Про трагічну новину вона повідомила сьогодні, 7 травня, у себе в Instagram та опублікувала фото померлого у військовій формі.

"Мій дорогий дядечко Вадим. Ти пішов так рано і так раптово. Ми тебе всі любимо і вічно любитимемо. Ти був чесний, добрий, найвеселіший і найсміливіший. У тебе були золоті руки, і ти міг робити абсолютно все. Я пишаюся тобою! Ти завжди в наших думках і серцях. Спи з миром. RIP", — написала Ольга.

Відео дня
Скріншот посту Ольги Куриленко 

Скільки було років чоловіку та якою була причина його смерті - невідомо.

До слова, у коментарях підписники акторки написали свої співчуття. Проте деякі розкритикували Ольгу за пост російською мовою, коли в Україні йде війна. На що вона відповіла, що такі коментарі є недоречними. 

"Ні, я не говорю українською, але її розумію. Моя рідна мова - російська, як і у половини населення України. Але я в шоці від того, що ви про таке пишете в такий час", - написала акторка. 

До слова, Ольга народилася в Бердянську Запорізької області. В Україні вона жила до 16 років, а потім переїхала у Францію і почала працювати моделлю. Згодом захопилася кіно. Щодо позиції Куриленко, то ще у 2022 році вона виступила проти війни в Україні та підтримує українців. 

Нагадаємо, раніше стало відомо про смерть зірки "Титаніку" Бернарда Гілла.

Вас також можуть зацікавити новини: