Після розлучення з Дорофєєвою Дантес заспівав про кохання / Фото 1 + 1

Український шоумен і співак Володимир Дантес під гітару виконав нову пісню українською мовою. Артист сказав, що написав цю композицію в той час, коли в його житті був непростий період. На відео, опублікованому в Instagram, Володимир співає про кохання.

"У найтемніші часи не хочеться бути наодинці, є нереальне бажання бути з тим/тією, з ким ти будеш посміхатися, для кого жити. Так, багато сімей / пар зараз в різних містах, країнах. Але всі, як і я, чекають, коли можна буде зустріти їх з поїзда, щоб нарешті обійняти. Цю пісню писав, коли мені було дуже складно, але я продовжував вірити, що далі буде тільки краще. Так воно І сталося", - поділився екс-чоловік надії Дорофєєвої. 

Зазначимо, 18 березня артисти заявили, що вони розлучилися після шести років шлюбу. Причину розлучення вони не назвали, проте уточнили, що розлучилися друзями. 

Відео дня

Якийсь час ходили чутки, що у Наді тепер роман з Михайлом Кацуріним. У червні Дорофєєва підтвердила цю інформацію, опублікувавши зворушливе фото зі своїм новим обранцем. 

Нагадаємо, Дорофєєва, попри розлучення, привітала Дантеса з днем народження.

Вас також можуть зацікавити новини: