Олександр Положинський / фото facebook.com/sashko.polozhinsky

Український виконавець Сашко Положинський, який від початку повномасштабного вторгнення Росії на українські території долучився до ЗСУ, повідомив, що незабаром служитиме в іншому підрозділі. Про це виконавець написав на своїй сторінці в Instagram.

Донині чоловік ніс службу в 47-й окремій механізованій бригаді. Артист уточнив, що ще від зими 2022 року він з товаришами по зброї регулярно спілкується завдяки відеозв’язку.

Сашко зазначив, що тривалий час контактував з бригадою у дистанційному режимі. Він додав, що вдячний своїм командирам за чіткі накази, а хлопцям та дівчатам за те, що були поруч. Артист пишається, що є маленькою частиною великої історії.

Відео дня
Положинський в ЗСУ / фото instagram.com/oleksandrpolozhynskyi

Співак акцентував увагу на тому, що продовжуватиме виконувати свій обов’язок у ролі військового. Відомо, що Положинського перевели до іншого підрозділу, де він і надалі продовжуватиме захищати Україну від російських загарбників.

"Я офіційно почав службу в новому підрозділі ЗСУ. Сподіваюся, що буду корисним тут. Готовий до виконання нових наказів та завдань", - резюмував артист.

Нагадаємо, що Сашко Положинський на передовій написав ліричну пісню про любов і війну. Також він потрапив у небезпечну ситуацію, коли російські загарбники мало його не вбили.

Вас також можуть зацікавити новини: