Потап потрапив у новий скандал / фото instagram Потапа

Український продюсер і репер Потап дав концерт у Німеччині в клубі, який відомий своєю проросійською позицією. Його неодноразово відвідували відомі путіністи, а нещодавно в ньому і зовсім проводилися "російські ночі".

Крім того, артист виступив із хітами російською мовою, які були в репертуарі дуету "Потап і Настя", "Время і стекло", а також гурту MOZGI.

Редакція "МУЗВАР" уже відреагувала на інцидент:

Потап таки дістався берега. Солдат заочного ТрО в Барселоні дав перший концерт з моменту повномасштабного вторгнення в проросійському клубі. Відбулося все це дійство під соусом "Ukrainian/Russian Party". Тобто досі створювати спільний культурний простір для артиста - ок. Це в принципі все, що вам потрібно знати про Потапа. Як бачимо, час потроху розставляє все на свої місця. І кожен остаточно обирає, до якого берега йому приплисти.

Варто зазначити, що сам артист поки ніяк не прокоментував цей інцидент, проте раніше, коли тільки-но з'явилася афіша з його виступом, де було зазначено, що він артист російського ретро, він сказав, що трапився "пр**б".

Нагадаємо, раніше Потап уперше назвав Каменських колишньою дружиною.

Вас також можуть зацікавити новини: