Настя Каменських і Потап / instagram.com/kamenskux

Екс-підопічна українського продюсера Потапа, співачка GIP С, заявила, що він схиляв її до інтиму, коли вже перебував у стосунках з Настею Каменських.

На своїй сторінці в Instagram вона сказала, що Потап часто залишався з нею в неробочий час і говорив, що хоче зайнятися з нею сексом.

"Він мені каже: "Я тебе хочу на задньому сидінні, щоб ноги ось так були". Я кажу: "Це прямо пропорційно моїй кар'єрі в групі?" Він каже: "Прямо перпендикулярно". Я кажу: "Зупинись, давай мірки знімемо". Він каже: "Може, що-небудь інше поміряєш?" - сказала GIP C.

Вона додала, що на спільних зустрічах з Потапом і Настею Каменських, в тому числі на їхньому весіллі, всі поводилися ніби нічого не сталося. Крім того, співачка сказала, що звільнилася з продюсерського центру Потапа, тому що там "відбувався п*здець, який і придумати складно". Вона додала, що були зради, шантаж з порно, а також у центра були борги.

Співачка висловилася про Потапа / скріншот Instagram

"Я припускаю, що конкретно мене взяли, тому що щось свербіло в штанях. Як інакше пояснити наші "великі" розмови в неробочий час, вночі, з лисим Альошею", - додала співачка.

Крім того, дівчина випустила пісню "Mama I'm a Bitch", яку присвятила Потапу. У ній згадується і Настя Каменських.

"У публічних людей життя на показ, у цьому і сенс їхньої публічності - інтерес аудиторії. Льошу, а чому б не розповісти і про цей момент із життя? Я розумію, ти одружений, соромишся, але добре, що була і є я. Я все пам'ятаю. Хотілося більше подробиць викласти у треку, та я залишу це на десерт", - видала співачка.

Нагадаємо, раніше Каменських красномовно розвіяла чутки про розлучення з Потапом.

Вас також можуть зацікавити новини: