Олег Винник / фото instagram

Український співак Олег Винник рідко виходить на зв'язок із прихильниками від початку повномасштабного вторгнення. Відомо, що він два роки живе в Німеччині та лікується від хвороби, яку не називає.

Востаннє він з'являвся на публіці 2023 року, коли давав перше велике інтерв'ю від початку великої війни. Після цього в мережі вкрай рідко з'являлися його світлини. Нині ж головна шанувальниця артиста Валерія Барон оприлюднила свіже фото з артистом.

На своїй сторінці в Instagram вона подякувала Всесвіту за те, що в один день опинилася з Винником в одному місті і зробила це фото.

Відео дня

"Дякую, мій Новий рік", - додала Барон.

Олег Винник / Скріншот Instagram

До слова, цей знімок Барон опублікувала у свій день народження. Шанувальники привітали її зі святом, а ось про Винника вони мовчать.

Нагадаємо, навколо персони Олега Винника ходить багато чуток. Подейкують, що він лікується в Німеччині від якоїсь залежності.

Крім того, у шоу-бізнесі кажуть, що він уже не зможе повернутися на українську сцену. Наприклад, відьма Марія Тиха розповіла, що Винник хоче повернутися в шоу-бізнес, проте його вже не приймуть.

Вас також можуть зацікавити новини: