Ольга Сумська про смерть Руслани Писанки / Фото - instagram.com

Українська актриса театру і кіно Ольга Сумська поділилася деталями розмови з вдівцем Руслани Писанки Дмитром Ісаковим. За словами зірки, чоловік пригнічений, але все одно займається питаннями організації поховання. У коментарі 24 каналу Сумська розповіла, що тіло Руслани кремували. Прах покійної привезуть до Києва і поховають на Байковому кладовищі. 

"Він прибитий цим усім, плаче, йому сльози заважають говорити, адже він займається і похованням, і документами. Вчора тіло Русланочки було кремовано, і найближчим часом він відвезе прах до Києва. Зараз вирішуємо питання поховання на Байковому", - поділилася Ольга Сумська. 

Також актриса підкреслила, що сім'я покійної писанки вже поспілкувалася з мером столиці Віталієм Кличком з приводу організації похорону. 

Відео дня

"Ніхто не може зрозуміти, це не вкладається абсолютно в голові. Трагічна доля, яка спіткала зненацька зовсім. Слова навіть Руслана не сказала, що були проблеми зі здоров'ям. Я думаю, якби, можливо, сказала, то ми б якось взялися. Чому так швидко?", - ледве стримуючи емоції сказала Ольга. 

 Руслана Писанка / instagram.com/pisankaruslana

Нагадаємо, українська телеведуча і актриса кіно і театру Руслана Писанка померла від агресивної форми раку.

Вас також можуть зацікавити новини: