Померла Руслана Писанка / instagram.com/pisankaruslana

Ось уже кілька днів український шоу-бізнес не може оговтатися від новини про смерть актриси і телеведучої Руслани Писанки. Колеги з трепетом згадують про зірку і розповідають, якою вона була за життя.

Наприклад, колега Писанки по шоу "Твій день" Ірина Ванникова розповіла, що досі не може змиритися з її смертю. Вона розповіла, що Писанка жила в шаленому ритмі. І хоч вона не так часто знімалася в кіно, але кожна її роль була дуже яскравою.

Вона додала, що актриса завжди була в хорошому настрої і заряджала своїм позитивом інших.

Відео дня

"Тільки коли ми іноді залишалися удвох в гримерці, я бачила дуже втомлену Русю. Я пропонувала Русі трохи відпочити, тому що ритм її життя був божевільним. Руся не заперечувала, погоджувалася і бігла далі вдвічі швидше. І вже за півхвилини в ефір командувала нам усім в студії. "Більше сексу, народ! Більше сексу!" І студійний народ дійсно починав оживати", - написала Ванникова на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, українська актриса і телеведуча Руслана Писанка померла в ніч з 18 на 19 липня. Її не стало на 57 році життя. Відомо, що актриса після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну виїхала до Німеччини, де лікарі у неї діагностували важку хворобу, яка і забрала її життя.

Вас також можуть зацікавити новини: