Принцу Гаррі - 37 / фото REUTERS

Сьогодні, 15 вересня, онук королеви Єлизавети II – принц Гаррі святкує свій день народження. Йому виповнюється 37 років. Ймовірно, що чоловік проведе цей день з дружиною та дітьми в США, де вони мешкають зараз.

Звісно, про день народження онука, сина та брата не забула королівська рідня.

Іменинника привітали в офіційних Instagram, але - принаймні, поки що - лише у сторіз, не присвятивши Гаррі "повноцінних" дописів, як це робилося в усі попередні роки, і як продовжує робитися в дні народження решти представників королівської сім'ї.

Привітання принца Гаррі на сторінці королеви Єлизавети ІІ / скрін instagram.com/theroyalfamily/

"Вітаємо герцога Сассекського. Щасливого дня народження", – ідеться в публікації.

Привітання принцу Гаррі від принца Вільяма та Кейт / скрін instagram.com/dukeandduchessofcambridge
Привітання принца Гаррі від батька принца Чарльза / скрін instagram.com/clarencehouse/

До слова, так само лише в сторіз нещодавно привітали з 40-річчям і Меган Маркл.

Читайте такожМеган Маркл вперше з'явилася на публіці після других пологів (фото)Нагадаємо, після "мегзіту" та скандального інтерв'ю принца Гаррі та його дружини Меган Маркл Опрі Вінфрі принц Чарльз узагалі перестав спілкуватися з молодшим сином. Колишніх теплих взаємин немає і між Гаррі та Вільямом.

Як писав УНІАН, принц Гаррі, його дружина Меган Маркл та їх двоє дітей син Арчі та донька Лілібет вже деякий час проживають в США. У січні 2020 року принц Гаррі відмовився від виконання обов’язків членів королівської сім’ї, а в лютому 2021 року стало остаточно відомо, що він до них не повернеться. У зв’язку з чим королівська сім’я позбавила його військових звань і патроната над благодійними фондами та організаціями, з якими він працював багато років.

Та попри відмову від королівських обов’язків та скандали принц Гаррі лишається одним з найбільш популярних членів монаршої родини Британії та має мільйони прихильників по всьому світу.

На сьогодні  принц Гаррі, як і раніше займає шосте місце в черзі на британський престол позаду свого батька, принца Чарльза, брата, принца Вільяма, і його трьох дітей, Джорджа, Луї і Шарлотти.

Королівська родина Британії: що відомо