Реакція публіки у пряму трансляцію не потрапила / REUTERS

Принца Гаррі та Меган Маркл освистали на церемонії вручення Національної телевізійної премії, коли на екранах з’явився фрагмент з їхнього інтерв’ю американській ведучій Опрі Вінфрі.

Про це пише The Daily Mail.

Реакція публіки у пряму трансляцію не потрапила, проте джерела таблоїда запевнили, що глядачі "гучно" насміхалися й освистали появу герцога й герцогині на екрані.

Відео дня

Ця церемонія є однією зі знакових подій року в Лондоні, у якій традиційно беруть участь багато британських знаменитостей.

Читайте також"Все справжнє": Брітні Спірс насмішила фанів "в'ялими" сідницями"Коли з’явилась Меган, публіка вибухнула криками. Деякі кричали й сміялися. Були кілька обурених, але, на жаль, Меган у той вечір явно не користувалася особливою популярністю", – розповів на правах анонімності один з гостей заходу.

Скандальне інтерв'ю Меган Маркл і принца Гаррі: що відомо

  • В інтерв'ю Опрі Маркл повідомила, що до того, як вони з чоловіком ухвалили рішення відмовитися від виконання королівських обов'язків, її відвідували думки про самогубство. За словами жінки, адміністрація палацу не надала їй належної допомоги.
  • Крім того, вона натякнула на расизм у британській королівській родині. За її словами, ще під час першої вагітності деякі представники династії були стурбовані через колір шкіри майбутнього малюка.
  • Британська королівська сім'я відреагувала на скандальне інтерв'ю герцогів Сассекських.