На відео Каменських фліртує з співаком / Фото Скріншот Instagram

Відома українська співачка Настя Каменських проміняла свого чоловіка та партнера Потапа на молодого сексуального співака. Артистка показала у своєму Instagram провокативне відео, на якому фліртує з виконавцем.

Каменських ніяк не реагує на чутки навколо їх з Потапом ймовірного розлучення та свого особистого життя. Проте вона самостійно провокує шанувальників на поширення нових пліток.

Так, співачка опублікувала фрагмент кліпу нової пісні "Moloko", в якому знявся артист Ostrovskyi. На відео зірки помітно фліртують. У кліпі напівоголений Ostrovskyi продемонстрував свою спортивну фігуру і татуювання. Настя в цей момент одягнена в яскраву відверту сукню. Вона з келихом вина звабливо усміхається чоловіку.

Мережею ширяться чутки про те, що Каменських випустить новий запальний хіт з молодим виконавцем. Співачка своїм відео натякнула, що це і є та колаборація, про яку давно пліткують.

Варто зауважити, що артистка та співак були чимало разів помічені разом на публіці. Каменських з'являлася в компанії Ostrovskyi за лаштунками концертів та премій. Шанувальники зірки підозрюють, що співачка все ж розійшлася з Потапом, і закрутила новий роман з молодим виконавцем. Наразі співачка не пояснює, чи це просто чергова співпраця, чи нові стосунки.

До слова, Каменських та Ostrovskyi були помічені у Києві під час зйомок кліпу. Відтак нове відео співачці готує команда з України.

скріншот з відео

Фани артистки різко негативно відреагували на новий трек:

  • "Скільки зараз українського, гарного контенту і українських співаків….Насолоджуюсь, слухаючи! А це-повна фігня!!!"
  • "Мені аж стидно стало за Настю, що це вона співатиме не тільки в Україні, а й ще хтось її почує…"
  • "Краще б не згадувала Україну в цій пісні"
  • "Огида"

Нагадаємо, раніше Настя Каменських несподівано стала на коліна просто на концерті.

Вас також можуть зацікавити новини: