Як виявилося, Корчевникову зовсім погано / скріншот

Російський пропагандист Борис Корчевніков, який відкрито підтримує повномасштабну війну проти України і прославляє окупантів, остаточно оглух. Хворий путініст вже не може цього приховувати.

Скандальна актриса Яна Поплавська опублікувала відео з Корчевніковим і розкрила його секрет. Як виявилося, пропагандисту зовсім погано. Однак він все одно відправився на "фестиваль", який вчора влаштували в РФ, присвятивши його річниці повномасштабної війни проти України. 

Корчевников зовсім не чує людей. Він може спілкуватися з ними лише завдяки своєму телефону. Співрозмовник вимовляє слова, а спеціальний додаток транслює їх текстом.

Сам Корчевников дуже погано говорить. Не чуючи себе, він намагається вимовляти слова і продовжує розхвалювати путінський режим.

Пропагандист навіть вийшов на сцену так званого "фестивалю". Звідти оглухлий путініст заявив, що на Донбасі особливо сильно відчувається "присутність бога". Корчевников вже давно вдарився в релігію і намагається переконати росіян в тому, то віра російським попам є правильною.

Борис Корчевніков - що відомо про пропагандиста

Раніше Корчевников був актором. Він прославився роллю Іллі Синіцина в серіалі "Кадети". Після цього він не отримував значущих ролей, а потім вдарився в віру і став вести шоу "Доля людини" на російському телеканалі. 

Кілька років тому Корчевникову видалили пухлину в мозку. На тлі цього у нього почали розвиватися проблеми зі слухом.

Він також знімався разом зі зрадницею Оксаною Марченко. Разом вони їздили по храмах. Корчевников відкрито підтримує путінський режим і повномасштабну війну проти України. Він хвалить окупантів і поширює фейки роспропаганди. Осінь минулого року він навіть розридався в ефірі через ухилення росіян від мобілізації.

Вас також можуть зацікавити новини: