Галкін показав архівне фото Пугачової / фото instagram.com/maxgalkinru

Джордж Ровалс, який стверджує, що був стилістом і другом співачки Алли Пугачової, висловився про її похорон. Він заявив, що Примадонна нібито вже все спланувала. 

За словами Ровалса, який поділився своїм "інсайдом" з росЗМІ, Пугачова домовилася зі своїм чоловіком Максимом Галкіним про те, як проходитиме її похорон. Примадонна нібито не хоче, щоб біля її труни проводили масштабні церемонії прощання.

Крім цього, так званий "друг" співачки заявив, що вона просила лише про одне. Пугачова нібито категорично проти того, щоб в момент поховання на кладовищі було багато людей. Співачка, за словами Ровалса, мріє про таємний похорон, щоб ніхто не знав, де буде її тіло.

Відео дня

"Вона не помре ніколи. Якщо вона зникне з цього світу, то все одно вона жива буде для нас. Але ми не будемо знати, де вона похована. І це буде правильно, щоб ніхто не ходив і не оскверняв її могилу", - додав Ровалс.

Втім, слова стиліста можуть виявитися брехнею. Пугачова вже говорила, що ніколи з ним не дружила. Примадонна негативно ставиться до таких "інсайдерів", які постійно намагаються приписувати їй хвороби та інші проблеми.

Нагадаємо, раніше росЗМІ заявили, що Пугачова залишає Ізраїль. Співачці нібито доведеться переїхати до Юрмали.

Вас також можуть зацікавити новини: