Можна помітити, що Галкіну і Пугачовій подобався виступ Данилка / скріншот

Кілька днів тому у Юрмалі "відгримів" фестиваль Лайми Вайкуле, на якому з'явилися деякі українські зірки. Серед них був і Андрій Данилко, що виступає в образі Вєрки Сердючки. Він вийшов на сцену з піснею "Dancing Lasha Tumbai", в якій ще багато років тому росіяни почули для себе "послання" - "Russia goodbye".

На виступі Сердючки помітили, зокрема, Аллу Пугачову і Максима Галкіна. Вони сиділи в глядацькому залі поруч з артистом Андрієм Макаревичем, чия дружина все зняла на відео.

Можна помітити, що Галкіну і Пугачовій подобався виступ Данилка. Вони посміхалися і щось активно обговорювали. Однак той факт, що Примадонна "відривалася" під Сердючку, звичайно ж обурив росіян.

Вони почали писати, що Пугачова "остаточно відреклася" від РФ, адже веселилася під пісні українців. Особливу увагу росіяни приділили фразі "Russia goodbye". Хейтери пишуть:

  • "Відписуюся!"
  • "Фу, не очікував такого від Алли Борисівни"
  • "А їм весело, зрадники!"

Втім, таких коментарів набагато менше за позитивних. Багато користувачів хвалять Сердючку і дякують Пугачовій за те, що вона підтримала фестиваль Вайкуле.

Нагадаємо, на цьому ж фестивалю Галкін здивував мережу несподіваним дуетом з Вайкуле. І поки він співав на очах у здивованої публіки, Пугачова весело танцювала.

Вас також можуть зацікавити новини: