Пугачова живе з сім'єю за кордоном / скріншот

Днями в мережі почали писати про те, що Пугачова нібито продала все своє майно на території Росії. У джерелі посилалися на її недавнє інтерв'ю "російськомовному виданню, що випускається в Берліні для емігрантів".

Там Примадонна нібито заявляла, що у неї "в цій країні більше нічого не залишилося. Ні квартир, ні будинків, ні замків. Проводьте журналістські розслідування, шукайте і вивчайте документи...". Однак оригіналу інтерв'ю в мережі насправді немає.

РосЗМІ пишуть, що в Алли Пугачової у володінні досі залишається квартира в Філіпповському провулку Москви площею понад 300 кв.м. Експерти оцінюють її вартість у 220 мільйонів рублів (115 мільйонів гривень).

Відео дня

Крім того, в її володінні числиться дві земельні ділянки: на 1200 кв.м і на 882 кв.м. Перша розташована в Москві, друга - в Підмосков'ї. 

Той самий замок в селі Грязь на Примадонну не записаний і ніколи не був - його власником залишається Максим Галкін.

Життя Галкіна і Пугачової в Росії

До 24 лютого 2022 року артисти жили в Підмосков'ї зі своїми дітьми, проте потім переїхали до Ізраїля. Зіркова родина не підтримує повномасштабне вторгнення в Україну. За антивоєнну позицію Галкіна в Росії визнали "іноагентом".

Нагадаємо, екс-друг Пугачової визвірився на Галкіна через антивоєнну позицію.

Вас також можуть зацікавити новини: