Раміна Есхакзай / instagram.com/raminalalala

Українська блогерка Раміна Есхакзай поспілкувалася зі своїми шанувальниками в Instagram і розповіла, скільки зараз важить. Так, одна з підписниць запитала у дівчини про її параметри і зазначила, що у Раміни відмінна фігура.

У відповідь на таке повідомлення Есхакзай написала, що на даний момент її вага варіюється в межах 54-54,5 кілограмів. Відомо, що останнім часом блогерка перейшла на правильне харчування, а також вона присвячує час спорту.

Ще на початку війни, як розповідала Есхакзай, вона набрала зайву вагу. Коли знаменитість відчула себе некомфортно, зважилася взятися за свою фігуру. І буквально за півроку вона привела себе в ідеальну форму, якою зараз захоплюються її шанувальники.

Відео дня
Раміна розповіла, скільки важить / instagram.com/raminalalala

Варто відзначити, що в коментарях під постами Раміни користувачі мережі роблять їй масу компліментів. Також вони помічають найменші зміни в її зовнішності. Наприклад, останній раз Есхакзай сказали, що у неї гарні губи. Дівчина зізналася, що робить ін'єкції.

Чим відома Раміна

Вперше про Раміну заговорили після проекту "Холостяк", головним героєм якого був футболіст Сергій Мельник. Хоч їй і не вдалося перемогти, вона все ж запам'яталася глядачам.

Пізніше стало відомо, що у Раміни роман зі співаком Віталієм Козловським. Однак той через багато років зізнався, що це був всього лише піар-хід.

Також у Раміни був роман з адвокатом Євгеном Проніним, але нещодавно стало відомо про їхнє розставання.

Есхакзай - успішна блогерка, вона веде свій YouTube-канал "Раміна", який раніше називався "Ходять чутки".

Вас також можуть зацікавити новини: