Кіркоров похвалився новим животом / фото instagram.com/fkirkorov

Путініст та "король" російської естради Філіп Кіркоров знову прийшов до зіркового хірурга Тимура Хайдарова. Артист на камеру похвалився новим животом.

"Отже, історія починає свій подальший звіт. Ми продовжуємо наш похід до досконалості. Ми починаємо нову главу звіту нашої історії. Межі досконалості немає. Я вже не той, який був рік тому і це вже факт на обличчя", - заявив путініст.

При цьому він прямо сказав, що лікар знову "чаклував" над його животом. Крім того, Кіркоров натякнув, що буде ще звертатися за послугами пластичного хірурга

"Слідкуйте за нашими історичними перевтіленнями. Займайтеся своїм здоров'ям. Займайтеся своєю зовнішністю. Якщо ви себе полюбите, то вас полюблять всі", - підсумувала зірка.

Експерименти Кіркорова із зовнішністю - що відомо

Російський співак Філіп Кіркоров відвідав пластичного хірурга та зробив операцію з омолодження. Спочатку він прибрав всі зморшки зі свого обличчя.

Наступним етапом стала корекція фігури артиста. Кіркоров зробив ліпосакцію та інші процедури по омолодженню тіла, в тому числі йому зробили "новий" живіт.

Після пластичних операцій Кіркоров приміряв нову зачіску.

Вас також можуть зацікавити новини: