Джосс Відон / фото kanobu

Американський режисер Джосс Відон вперше відповів на звинувачення у харасменті з боку акторів та розповів про своє життя після виходу фільму "Ліга справедливості" у 2017 році.

Його інтерв'ю опублікував New York Magazine.

Зокрема Відон відреагував на претензії акторів фільму "Ліги справедливості" Галь Гадот та Рея Фішера. Звинувачення Галь Гадот режисер назвав непорозумінням. Він заявив, що англійська мова для Гадот є не рідною, а він міг вживати складні для її розуміння фрази. Претензії від Рея Фішера Уідон назвав безпідставними, оскільки нібито його роль він скоротив виключно через погану акторську гру, а не через расу.

Відео дня

За словами Відона, зараз він проходить психотерапію та боїться публічно говорити про що-небудь з 2017 року. Він звинуватив фанатів Зака Снайдера в руйнуванні його кар'єри та заявив, що не вважає себе поганою людиною.

Як відомо, фільм "Ліга справедливості" провалився в прокаті. Пізніше глядачам була представлена версія Зака Снайдера.

Що ж стосується звинувачень з боку інших акторів, постановник зізнався в бажанні "переспати з усіма актрисами" на знімальному майданчику серіалу "Баффі". Але при цьому він запевнив, що у нього не було сексуальних зв'язків з ними, і що він нікому не завдавав фізичної шкоди.

Читайте такожJerry Heil: я плакала через хейтерів, у мене навіть були панічні атакиРаніше повідомлялося, що зірки серіалу "Баффі - винищувачка вампірів" звинуватили режисера Джосса Відона у жорстокості на зйомках.

Вас також можуть зацікавити новини: