Григорій Решетник та Христина Решетник побували на концерті відомої співачки / фото instagram.com

Ведучий Григорій Решетник та його дружина Христина нарвалися на жорсткий хейт у мережі. Користувачі обурилися тим, що подружжя вирушило до Польщі на концерт Бейонсе.

Учора Христина Решетник показала в Instagram, як вони веселилися під час виступу співачки. У коментарях з'явилося чимало критики. Деякі люди писали, що нині хвалитися щастям нібито недоречно.

Згодом дружина Решетника відповіла на увесь хейт. Вона зазначила, що її родина живе "в епіцентрі жаху".

Відео дня

"Дорогі мої та справжні підписниці, я дуже вам вдячна! За вашу щиру радість моментам мого щастя. Для мене, як і для більшості українців, воно зараз рідкість, враховуючи, що ми живемо останні півтора року з дітьми в Києві, і нам "на голову" щоденно падають шахеди і ракети. Ми щодня живемо в епіцентрі жаху, в потоці негативних новин, одного суцільного трауру протягом 500 днів, 17 місяців і майже вже десяти років!", - написала дружина ведучого.

Також вона зазначила, що її родина не просто мешкає в Україні. Христина та Григорій Решетники тут працюють. За словами дружини ведучого, їй нічого приховувати від фанів, бо вона нічого не порушує.

"Тому я відкрито показую своє життя, ретранслюю позитив, аби зберігати емоційну стійкість! Я поділилася з вами своїми вчорашніми емоціями від концерту, на якому я зустріла десятки відомих і менш відомих українців. З тим, щоб надихнути вас красою, технологічністю і музичною естетикою, якої нам так не вистачає зараз. Адже, я вчора була, наче в казці - зарядилась і помріяла, що одного разу зірки такої величини, як Бейонсе, приїдуть в Україну і будуть виступати на Олімпійському, і ми всі з вами зустрінемося там", - додала Христина Решетник.

Нагадаємо, нещодавно мережа вже критикувала Решетника. Тоді ведучому "дісталося" за відпочинок у Римі.

Вас також можуть зацікавити новини: