Волочкова обурила росіян новим знімком / фото instagram балерини

Російська балерина Анастасія Волочкова, відома своїми дивними витівками, знову потрапила у скандал. Нині їй навіть загрожує в'язниця.

За даними російського Telegram-каналу SHOT, балерині приписують "осквернення" так званих "символів військової слави РФ". Заяву на Волочкову подали її підписники в Instagram.

Приводом для цього стало фото росіянки. Нещодавно вона розмістила в соцмережах кадр, який сильно обурив її фанів. Балерина вирішила знову показати свій шпагат. Але якщо раніше вона демонструвала його на пляжах і вдома, то тепер вона вибрала для себе нову локацію. 

Відео дня

Так, Волочкова задерла ногу біля старого винищувача Ла-5, який встановили як пам'ятник. Росіяни одразу ж почали критикувати балерину, тому вона швидко закрила коментарі і видалила усе, що писали користувачі.

Волочкова потрапила в новий скандал / скріншот

Крім цього, Волочкова вийшла у Stories із заявою. Вона вирішила "хайпанути" на скандалі і спробувала прорекламувати свої виступи.

"На будь-які випади на мою адресу Я завжди відповідаю грандіозними творчими проектами", - написала балерина.

Волочкова відповіла на хейт / скріншот

Що Волочкова говорить про війну

У 2014 році балерина намагалася засудити окупацію Криму Росією, але швидко "перевзулася". Путіністка підтримує кривавий режим Кремля. Вона виступає на пропагандистських концертах і нічого не говорить про те, що РФ бомбить мирні міста і вбиває українців.

Вас також можуть зацікавити новини: