У його "послужному списку" є як маловідомі моделі, так і голлівудські актриси / фото REUTERS

Актор Леонардо Ді Капріо відомий своєю пристрастю до молоденьких моделей. Зірка завжди обирає собі найкрасивіших дівчат, порахувати всіх, з ким він крутив романи, навряд чи реально.

УНІАН зібрав найяскравіші романи Ді Капріо. У його "послужному списку" є як маловідомі моделі, так і голлівудські актриси з моделями.

Хелена Крістенсен

З датською моделлю Ді Капріо крутив роман в 1990-х роках. Тоді ще він був не такий популярний, адже небувалу славу він отримав тільки після прем'єри "Титаніка". 

Відео дня
Хелена Крістенсен / скріншот instagram

Бріджит Холл

З моделлю Бріджит Холл Ді Капріо крутив роман в 1994 році. Дівчині було 20 років, актор старший за неї на чотири роки.

Бріджит Холл і Ді Капріо / скріншот з відео

Кейт Мосс

У 1994 році Ді Капріо також зустрічався з Кейт Мосс. Вони пробули разом лише кілька місяців. Однак подейкують, що саме після Мосс Ді Капріо став все частіше обирати білявок. 

Кейт Мосс і Ді Капріо / скріншот з відео

Наомі Кемпбелл

У 1995 році Ді Капріо крутив роман з супермоделлю. Однак їхні стосунки тривали недовго. Актор і його колишня обраниця зуміли зберегти дружні стосунки. Вони часто проводять час разом.

Наомі Кемпбелл / фото instagram.com/naomi

Жизель Бюндхен

Зірка Victoria's Secret вважається єдиною жінкою, яка зуміла терпіти Ді Капріо так довго. Їхні стосунки тривали п'ять років, за цей час в ЗМІ з'являлося чимало чуток про те, що актор зраджує свою обраницю. У підсумку, у Бюндхен урвався терпець.

Бюндхен і Ді Капріо / скріншот з відео

Блейк Лайвлі

Після розставання з Бюндхен Ді Капріо міняв дівчат, немов рукавички. Преса не встигала стежити за бурхливим особистим життям актора. Однією з найяскравіших пасій Ді Капріо в той період стала Блейк Лайвлі. З нею він зустрічався з червня по жовтень 2011 року.

Лайвлі і Ді Капріо / скріншот з відео

Ріанна

Виявляється, Ді Капріо крутив романи не тільки з моделями і актрисами. Одного разу його помітили в компанії співачки Ріанни, це було в 2016 році. Сам Ді Капріо цей роман не коментує, та й ЗМІ не вдавалося зробити фото, яке точно б довело факт їхніх стосунків.

Співачка Ріанна / Фото instagram 

Джіджі Хадід

За чутками, Ді Капріо і Джіджі Хадід намагалися побудувати відносини в 2022 році. Восени минулого року вони познайомилися, ЗМІ стверджували, що між ними спалахнули справжні почуття. Однак незабаром стало відомо, що цьому роману, як і всім іншим, не судилося проіснувати довго. 

Джіджі Хадід / скріншот з відео

Ді Капріо продовжує крутити інтрижки з моделями і зараз. Відомо, що наприкінці минулого року він ходив на побачення з молоденькою українською моделлю Марією Береговою, а після цього його "застукали" на побаченні з 23-річною дівчиною.

Вас також можуть зацікавити новини: