'Вважаю себе українцем': продюсер Сomedy Club розповів про втечу з РФ

Продюсер Армен Оганян, який останніми роками жив і працював у РФ, виїхав із країни-агресора. Останні два роки він живе в Португалії разом зі своєю сім'єю.

В інтерв'ю "Обозревателю" він розповів, що ще після 2014 року намагався донести до росіян правду, але його майже ніхто не підтримував, а 2022 року в них стався остаточний розрив.

"Зараз підтримую контакт тільки з трьома своїми знайомими, які теж виїхали з Росії. І, на жаль, там продовжують жити мій брат, який виїхав до Санкт-Петербургу ще раніше за мене, і мої батьки, яких я забрав з-під обстрілів ще 2015 року. Куди я міг їх відвезти на той момент? Туди, де я жив - у Москву. Так склалося в той момент", - розповів Оганян.

Відео дня

Він додав, що хотів вивезти батьків з Москви в Португалію, але вони відмовилися, обґрунтувавши це тим, що не хочуть втретє ставати біженцями.

До слова, перший раз вони втекли з Азербайджану через вірменські погроми в 1998-х роках, а вдруге - з Краматорська, де їх застала війна в 2014 році.

"Деякий час ми не спілкувалися. Я не міг це прийняти, тому що розраховував на підтримку", - додав продюсер.

Також Оганян зізнався, що за кілька днів до великої війни він перебував за кордоном, а 24 лютого мав повернутися з сім'єю до Москви. Однак, дізнавшись про повномасштабне вторгнення, сказав, що нікуди повертатися не буде. Дружина його підтримала.

'Вважаю себе українцем': продюсер Сomedy Club розповів про втечу з РФ

"Дружина дуже любить Україну. І коли ми жили в Москві, мріяла жити в Києві. Саме вона познайомила мене з перепічкою, говорила мені: "Ти що, українець, і не знаєш, що таке перепічка?" - каже Оганян.

Нагадаємо, раніше Андрій Макаревич відповів, чи повернеться до Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: