Дивіться відео з 02:22

Співак й екс-тренер проекту "Голос країни" Сергій Бабкін і його дружина Сніжана розповіли, як їм вдалося врятувати шлюб після зрад музиканта.

Про це вони розповіли в ефірі радіо "Люкс ФМ".

"Зберегти шлюб непросто... Можна ходити до психолога. Можна вирішувати самим, якщо у вас є можливості, так, якщо ви можете допомогти один одному розібратися в ситуації, "розкритися", не боячись нічого, абсолютно "оголитися" один перед одним. Це питання не має будь-яких ключів або пояснень", - сказав Бабкін.

Читайте також"Голос країни": як змінювалися зіркові наставники за 11 сезонів шоу"Ми вирішили це питання самі, тому що кохаємо один одного, вміємо пробачати, Ми - єдине ціле... Я щасливчик, мені пощастило, що у мене є Сніжка", - додав артист.

Сніжана сказала, що в першу чергу має бути бажання зберегти шлюб після зрад.

"Перше - це бажання. Якщо у тебе є бажання це зробити, якщо бачиш, що ти можеш це якось розрулити. Звичайно ж, потрібно відчувати його бажання змінюватися, що, власне, у нас і сталося. Я на тривалий час пішла в себе, тільки в себе, стала активно займатися лише собою, і він дуже швидко підтягнувся, змінився і погодився себе змінювати. І кардинально змінив своє життя... У нашій ситуації вийшло так, що... я "сімейний психолог". Ми із Сергієм жодного разу не були у психолога", - поділилася дружина артиста.

Вас також можуть зацікавити новини: