Прес-конференція Путіна - Шнуров потролив президента Росії: чи прихистите ви Трампа / Скріншот

На прес-конференції Путіна 17 грудня з’явився скандальний російський музикант і журналіст Сергій Шнуров. Він поставив главі Кремля незручне запитання.

Артист зазначив, що «найкозирніше питання» про Навального залишить своїм колегам, а потім запитав про те, чому російські хакери цього разу «не допомогли Трампу обратися на пост президента».

Читайте такожЛавров своєю поведінкою спровокував скандал у Сараєво

Відео дня

«Вони що, вже всі емігрували у Силіконову долину? Своїх же не кидають, як ви любите говорити… І на яку посаду тепер може розраховувати Трамп?  Чи прихистите ви Трампа, якщо той попросить політичний притулок, як Сноуден», – поцікавився Шнуров.

Путін назвав питання «провокацією».

«Російські хакери не втручалися у внутрішні справи США і не допомагали обиратися Трампу. Це привід для того, щоб не визнавати легітимність чинного поки президента Сполучених Штатів. Це все домисли, це привід псувати відносини між Росією і США», – відповів Путін.

Російський президент зазначив, що немає потреби працевлаштовувати Трампа.

До слова, сьогодні, 17 грудня, проходить перша велика онлайн-конференція Володимира Путіна. У розмові з працівниками ЗМІ він уже встиг пояснити, чому не зробив скандальну російську вакцину від коронавірусу собі.

Інші новини на тему