Поет зазначив, що в нього і до цього був досвід у подібних сценах / скриншоти

Український поет і музикант Сергій Жадан розповів про кліп Христини Соловій "Юність", у якому він пристрасно цілувався зі співачкою. За його словами, цю сцену вдалося зафільмувати майже одразу.

"Це доволі швидко знялося. Ну тому що там хороший режисер, і з Христиною, в принципі, розуміли, як це все має бути в кадрі. Вона пояснила, пісня мені подобається. Це знімалося дуже легко і в цьому не було нічого складного", - розповів Жадан в інтерв'ю для "Української правди".

Поет зазначив, що в нього і до цього був досвід у подібних сценах. Він не соромився та не думав про те, що в нього не вийде.

"Коли це супроводжує любов до мистецтва і української музики, то знічення відступає", - підкреслив артист.

Жадан та Соловій у кліпі "Юність" / скриншот

Жадан також визнав, що працювати з Соловій йому було цікаво. Він знає артистку та йому подобаються її пісні. Окрім цього, поет любить з'являтися у кадрі, тому погоджується, коли його кличуть на зйомки.

"Якщо говорити серйозно, без натяків, жартів і пліток в соцмережах,  то це цікаво. Це цікава робота, мені цікаво в кадрі з'являтися. Мені ця робота справді дуже подобається. Я її ще чув, цю роботу, в демці. Я зрозумів, що це дуже хороша робота", - розповів поет.

За словами Жадана, він знімався просто так та не брав за це гонорар. Поет підкреслив, що він не бере гроші з друзів. За словами артиста, цілком нормально, коли деякі проекти не приносять прибутку. 

"Ми ж українці, ми не настільки меркантильні, як комусь здається", - додав Жадан.

Кліп Христини Соловій "Юність" 

Нагадаємо, нещодавно Соловій показала відео з артистом театру та балету, який загинув на фронті

Вас також можуть зацікавити новини: