Серкан Болат / Фото - instagram.com

Серіал "Постукай у мої двері", який вийшов у 2021 році, посадив перед екранами сотні тисяч глядачів. Нехитра історія кохання "попелюшки" Еди і багатого бізнесмена Серкана підкорила мільйони сердець, а актори стали світовими знаменитостями. 35-річний Керем Бюрсін, який зіграв головну роль, тут же здобув армію фанаток. 

Однак він далеко не відразу став багатим і впізнаваним. До легендарної ролі йому доводилося зніматися в менш рейтингових проектах, де у нього був зовсім інший образ. Наприклад, роль у фільмі "Акулосьминіг" він вважає плямою на своїй репутації. 

Бюрсін у фільмі "Акулосьминіг" / скріншот

Нещодавно сам Бюрсін показав, який вигляд він мав у дитинстві. 

Відео дня
Керем Бюрсін в дитинстві / фото instagram.com
Керем Бюрсін в дитинстві / фото instagram.com

Який вигляд зараз має Керем Бюрсін

Хто такий Серкан Болат

Герой серіалу "Постукай у мої двері", успішний бізнесмен і архітектор, меценат, власник компанії "Art life" і архітектурного холдингу.

Про серіал "Постукай у мої двері"

Турецький серіал в жанрі драма і романтична комедія вийшов на екрани восени 2021 року. Всього глядачам показали два сезони. Головні герої - студентка факультету ландшафтного дизайну Еда і успішний бізнесмен-архітектор Серкан. Компанія Серкана Болата надала кільком студентам стипендію, але потім її скасувала.

Еда, яка дуже розраховувала на стипендію, змушена була кинути навчання через її скасування, оскільки грошей в сім'ї було не так багато. Вона не була знайома з Серканом особисто, але вже ненавиділа його і була переконана, що чоловік зламав її життя. Однак все перевернулося догори дригом, коли вони познайомилися. 

Нагадаємо, який в реальному житті Серкан Болат з "Постукай у мої двері".

Вас також можуть зацікавити новини: