Співачка зазначила, що Повалій потрібно позбавити українського громадянства / колаж УНІАН, скриншоти

Відома співачка Анастасія Приходько не змогла проігнорувати новий вчинок скандальної Таїсії Повалій, яка влаштувала у Кремлі "шабаш". Опальна артистка танцювала та веселилася, при цьому виступала з українською народною піснею.

Приходько вимагає, аби Повалій позбавили усіх нагород в Україні. Окрім цього, співачка хоче, аби зрадниця втратила українське громадянство.

"Та заберіть у неї вже те громадянство! І звання! І забудьте, як її звуть", - написала артистка.

Відео дня

Також Приходько не стримала емоцій та вилаяла Повалій. Вона не стала підбирати слова, замість цього співачка видала усе, що думає про зрадницю.

"Ш*лава московська", - гнівно додала Приходько.

Реакція Приходько на виступ Повалій у Кремлі / скриншот

Окрім цього, співачка зазначила, що Повалій вже давно хотіла стати "метастазою" Путіна. Приходько показала скриншот, на якому показано, що ще у 2011 році артистка отримала нагороду "орден дружби", якій влада країни-агресорки дала їй за "розширення культурних зв'язків між РФ та Україною", а також за "великий вклад у збереження та популяризацію російською мови".

Приходько вилаяла Повалій за "шабаш" у Кремлі / скриншот

"Вона не має права мати український паспорт!" - гнівно резюмувала Приходько.

Повалій влаштувала "шабаш" у Кремлі - що відомо

Нагадаємо, 19 вересня співачка виступила на пропагандистському концерті в РФ. Там вона співала українську пісню "Ти ж мене підманула". При цьому вона вийшла на сцену разом з Кубанським козачий хором, керівником якого є путініст Віктор Захарченко. Концерт, на якому співала Повалій, мав назву "пісні руського міра", його планують показати на так зване російське свято - "день народної єдності". 

Вас також можуть зацікавити новини: