Повалій танцювала і веселилася, вона не приховувала посмішку / фото instagram співачки

Скандальна співачка Таїсія Повалій, яка народилася і побудувала кар'єру в Україні, але потім переїхала до РФ і підтримала путінський режим на початку повномасштабної війни, влаштувала "шабаш" у Кремлі.

Так, співачка виступила на пропагандистському концерті "пісні руського міра", який покажуть на росТБ 4 листопада, у "день народної єдності". Повалій виконала українську пісню "Ти ж мене підманула". Разом з нею виступив і Кубанський козачий хор, керівником якого є фольклорист Віктор Захарченко, який вихваляє Путіна і війну проти України (ще у 2014 році він підписав відкритого листа на підтримку кривавого диктатора).

Повалій танцювала і веселилася, вона не приховувала посмішку. Співачка, в репертуарі якої чимало українських хітів, не відмовилася від них на тлі війни. При цьому вона "не гребує" виступати і з народними піснями нашої країни. 

Відомо, що цього разу на "шабаші" в Кремлі, окрім Повалій, на сцену вийшли й інші путіністи, такі як співак "Шаман", Лариса Доліна, Микола Басков, Лев Лещенко та інші.

Нагадаємо, нещодавно про Повалій гнівно висловився її колишній друг. Він розповів, якою співачка була у минулому. При цьому колишній друг не приховував, що поведінка артистки обурює, адже вона відкрито підтримує війну, видає фейки про Україну і не засудила путінський режим.

Вас також можуть зацікавити новини: