Фото інстаграм Джона Бон Джові

Засновник і фронтмен популярної американської рок-групи "Bon Jovi" Джон Бон Джові розповів про серйозну операцію на голосових зв’язках, через яку він досі відновлюється. Про це пише видання The Hollywood Reporter.

62-річний співак зазначив, що переніс операцію ще у 2022 році після того, як одна з його голосових зв'язок "атрофувалася". Тому зараз найближчі виступи зірки під загрозою. 

"Я не знаю щодо туру. Я хочу поїхати в тур, але я все ще відновлююся після серйозної операції", - розповів музикант.

Лікарі заборонили Джону напружувати голос та багато співати. Він може виконувати лише одну пісню на добу, проте чоловік вірить у краще. 

"Я хочу мати можливість співати дві з половиною години поспіль чотири дні на тиждень, співати місяцями. Я працюю над досягненням цієї мети", - додав він. 

Що відомо про Джона Бон Джові

Джон Бон Джові з юних років захоплювався музикою, грав на гітарі, виступав у складі місцевих гуртів. Почав писати перші композиції у 13 років. У 1983 він організував гурт під назвою "Bon Jovi". Найбільшу популярність колективу принесла легендарна пісня "It's My Life", яка вийшла у  2000 році. Вона стала номером один в Австрії, Бельгії, Італії, Нідерландах, Румунії, Іспанії та Швейцарії, а також потрапила в топ-10 в кількох інших країнах. 

Нагадаємо, раніше співачка невиліковна хвора Селін Діон розповіла про свій стан.

Вас також можуть зацікавити новини: