Сама Холоденко на слова блогера не реагує / фото instagram психолога

Блогер Богдан Беспалов у новому випуску свого проекту на YouTube розповів про психолога Наталію Холоденко. Він, посилаючись на людей, які допомагали організовувати майстер-клас жінки, заявив:

"Відносно недавно Наталка була у Чехії та проводила свої майстер-класи... І мені вдалося поспілкуватися з людьми, які безпосередньо мали відношення до організації цього заходу. І що вони пишуть, цитую: "Наталія зняла собі зал, робили замовлення зали через наших українців, там мала якихось знайомих, поводила себе дуже надмірно. До персоналу не дуже добре відносилась, якийсь там був конфлікт із стилістом, який їй робив мейк та зачіску. І ще один цікавий момент. Те що вона говорить на тему "рестарту", дуже сильно перекликається із майстер-класами Ірини Хакамади. Можливо, вона надихалася саме Хакамадою".

Довідка УНІАН: Ірина Хакамада - російська журналістка і публічний діяч. Також вона проводить "курси особистісного зростання", кажучи, що допоможе допомогти людям знайти баланс і навчитися досягати успіху. При цьому Хакамаду називають "хорошою росіянкою" , проте нещодавно вона почала скаржитися на війну: "Ну скільки можна воювати? Шкода і Україну, і Росію. Кожен потребує миру. Тому я вважаю, що краще і простіше нам заплатити Україні контрибуцію".

Беспалов, цитуючи власні анонімні джерела, зазначив, що цей майстер-клас проходив ще у травні. За участь у ньому люди мали платити кілька сотень доларів.

"Дуже лицемірна, з багатими мила і говірлива, до персоналу грубувата", - додав блогер.

За його словами, відгук від звичайних людей, які організовували майстер-клас Холоденко, може "додавати штрих" до її "портрету". При цьому Беспалов зазначив:

"Наталка - це про гроші. Де гроші - там і вона, на мою чисто суб'єктивну думку".

Сама Холоденко на слова блогера не реагує. Що вона думає про заяви Беспалова - поки що залишається загадкою.

При цьому нещодавно він вже розповідав, що Холоденко нібито може бути коханкою ведучого шоу "Супермама" Дмитра Карпачова. Блогер, спираючись на слова анонімних джерел, казав, що між психологами був роман.

Вас також можуть зацікавити новини: