Андрій Бєдняков / Фото - instagram.com

Телеведучий родом з Маріуполя Андрій Бєдняков нещодавно втратив матір. Жінка не змогла пережити те, що відбувається в її рідному місті. Про останні дні її життя Андрій розповів в інтерв'ю Дмитру Гордону

"Мамі ставало гірше і вона впала в кому, як мені потім розповіла сестра. Їй ставало гірше від кожного вибуху. З нею сиділи жінки, і одна з них потім написала: "Коли все почалося, до мене підійшла Валентина Миколаївна і сказала, що це кінець", - згадав шоумен. 

Телеведучий розповів, що умови, в яких його мамі довелося провести останні дні свого життя, були жахливими. 

Відео дня

"У квартирі було +3 або навіть 0 градусів. А для хворої людини це катастрофа. Про це потім вже розповіла мені сестра, тому що вона боялася мене засмучувати і думала, що я відразу ж приїду туди", - сказав телеведучий. 

Бєдняков зазначив, що його маму вдалося нормально поховати, проте зараз це місце перебуває в тимчасовій окупації рашистами. 

"Маму вдалося вивезти і вдалося її поховати по-людськи, але, на жаль, на непідконтрольній Україні території. Але хоча б не біля під'їзду, де ховали своїх родичів люди з нашого двору і всього міста", - резюмував Андрій Бєдняков. 

Нагадаємо, зірка "Орла і решки" Бєдняков висловився про те, що відбувається в рідному місті.

Вас також можуть зацікавити новини: