Шварценеггер звернувся до Брюса Вілліса / Фото - depositphotos.com

Легендарний американський актор Арнольд Шварценеггер підтримав свого колегу, тяжкохворого Брюса Вілліса. Він висловив своє захоплення стійкістю і сміливостю "міцного горішка". Про це повідомляє ресурс CinemaBlend.

"Я думаю, що він фантастичний. Він був, завжди, протягом багатьох років, величезною зіркою. І я думаю, що його завжди пам'ятатимуть як велику зірку. І як хорошу людину. Я розумію, що за його обставин, з точки зору здоров'я він змушений був піти на пенсію. Але взагалі, знаєте, ми ніколи не йдемо на пенсію. Герої бойовиків перезаряджаються", - сказав Арнольд Шварценеггер в бесіді з журналістами. 

Чим хворий Брюс Вілліс

У 2022 році стало відомо, що "міцний горішок" Брюс Вілліс завершує свою акторську кар'єру. Причиною стала афазія, проте пізніше лікарі поставили йому ще більш страшний діагноз - лобно-скронева деменція. 

Відео дня

Зараз він перебуває під наглядом лікарів, майже не з'являється на публіці. Лише зрідка рідні Вілліса публікують кадри з ним. На фото і відео численні шанувальники можуть розгледіти знесиленого актора. 

Дружина актора Емма Хемінг звернулася до журналістів і шанувальників з проханням поважати особисте життя Вілліса, тому що зараз він почувається не дуже добре.

Раніше УНІАН писав, що дружина важкохворого Брюса Вілліса розповіла про реакцію дочки на недугу батька.

Вас також можуть зацікавити новини: