Шварценеггера затримали в аеропорту / фото instagram.com/schwarzenegger

Зірка Голлівуду Арнольд Шварценеггер віджартувався від затримання на митниці в аеропорту Мюнхена 17 січня через дорогий годинник.

Як передає TMZ, 18 січня на аукціоні в Австрії актор пожартував про те, що напередодні на нього наділи наручники, але при цьому зазначив, що це не має ніякого відношення до митниці. Натомість 76-річний Шварценеггер пов'язав це зі "спекотною ніччю" зі своєю дівчиною.

Дослівно він сказав: "Я був у наручниках. Але не через годинник чи митницю, а тому що у мене була спекотна ніч зі своєю дівчиною Хізер. Це було неймовірно".

Відео дня

Як відомо, Шварценеггер вже більше 10 років зустрічається з фізіотерапевтом 49-річної Хізер Мілліган.

Представник Мюнхенської митниці повідомив Bild: "Ми порушили кримінальну податкову справу. Годинники мав бути зареєстрованим, оскільки це імпорт. Якщо товари залишаються в ЄС, вам доведеться заплатити за них податок і мито. Це стосується всіх".

Шварценеггер затримали в аеропорту - що повідомлялося

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, що Арнольд Шварценеггер потрапив у неприємну ситуацію - його затримали в аеропорту Мюнхена через те, що він "подорожував з годинником", який виставив на аукціон у своїй благодійній організації в Австрії, але при цьому не задекларував його.

Йдеться про годинник люксового бренду Audemars Piguet, який коштує понад 21 тисячу доларів.

Вас також можуть зацікавити новини: