Скабєєва всерйоз вирішила, що Галкін закликає її вбити / скріншоти

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва емоційно відреагувала на недавній жарт гумориста Максима Галкіна. Чоловік Пугачової запропонував відправити на фронт Філіпа Кіркорова. А в руки путіністу, жартував Галкін, потрібно дати голову Скабєєвої.

Це всерйоз злякало пропагандистку. Вона влаштувала істерику на своїй сторінці в Telegram. Скабєєва перейшла на образи, вона бризкає отрутою і намагається зачепити Галкіна.

"Правда ж смішно? Який душевний і безневинний хлопчик. Голова Скабєєвої у Кіркорова в руках. Ахаха. Ви навіщо такому чудовому гумористу влаштували камінг-аут? Навіщо розповіли, що Галкін - гей? Брехунці. Галкін - не гей. Він формений п*д*раст. Виродок. Звичайна гнида, як каже Лукашенко", - вибухнула пропагандистка.

Крім цього Скабеева почала цікавитися, чи є серед її підписників юристи. Вона всерйоз вирішила, що Галкін закликає її вбити. 

"Це ж прямий заклик до вбивства-розправи наді мною? Або ще не прямий? Є юристи?!", - додала пропагандистка.

Підтримати істерику Скабєєвої вирішив ведучий Андрій Малахов. Він почав жаліти пропагандистку і лаяти Галкіна.

"Хочеться зрозуміти, це заклик? Ну, тобто з боку жартівника це заклик до розправи над журналістом? Враховуючи, що Ольгу реально планували вбити, що їй постійно надходять погрози, я впевнений, що слова Галкіна потрібно сприймати тільки як заклик до вбивства. І от не треба цього "ах, він просто жартує, ах, ви звірі, панове". Ми всі дорослі люди. І розуміємо, що таке слово і як воно впливає", - заявив Малахов у своєму Telegram.

Галкін пожартував про Кіркорова і Скабєєву - відео

Нагадаємо, раніше чоловік Пугачової запропонував відправити на фронт Кіркорова з головою Скабєєвої в руках. Жарт пролунав на одному з виступів гумориста. Глядачі сприйняли її зі сміхом і оплесками.

Вас також можуть зацікавити новини: