Марина з Харківської області на "Холостяку" / фото instagram.com

Косметолог Марина, яка бере участь у шоу "Холостяк", блиснула своїм тілом у відвертій фотосесії. Судячи з геолокації, знімки були зроблені на узбережжі Малібу. Позує дівчина в коротких білих шортах і синій джинсовій сорочці. На деяких кадрах видно, що під сорочкою у неї нічого немає.

В описі під серією привабливих фото Марина підняла тему ролі обмежень і страхів в житті людини. 

"Кожен з нас має обмеження, оповиті якимись страхами, рамками нормальності, нав'язаними суспільством. Я не приховую, я теж маю такі. Але я не висловлюю ненависті до людей, які відрізняються від мене. Знаєте яку я аналогію провела? Людина, яка дорікає іншу, намагається осадити, обсміяти, озвучити свою "всім дорогоцінну" думку... оповита жорсткими обмеженнями. Вона настільки сильно сама боїться осуду, що може навіть і не живе своїм життям. Якщо копнути, то по суті всі її вибори в житті проходили через призму оцінки суспільства, сім'ї та друзів. Такій людині настільки нестерпно переживати засудження інших, що простіше підлаштовуватися, що б її вибір схвалили", - написала косметолог. 

Відео дня

Марина в шоу "Холостяк": цікаве

У проекті дівчина проявила себе як ініціативна і активна. У неї з головним героєм Алексом Топольським завжди цікаві і обговорювані побачення. Наприклад, в одному з випусків вони вирушили в замок, де залишилися ночувати удвох. Марина поводилася настільки впевнено і напористо, що справа ледь не дійшла до близькості, але Топольський вирішив, що для цього ще рано. 

Також нещодавно був скандал з тим, що під час церемонії раз Марину назвали "бичкою" через її поведінку. Дівчину це дуже зачепило, проте Топольський її підтримав. 

Нагадаємо, Марина з "Холостяка-12" показала, як "перекроїла" обличчя.

Вас також можуть зацікавити новини: