За словами співачки, вона хотіла дати людям можливість виграти призи / скриншот

Співачка Настя Каменських, яка нещодавно потрапила у скандал, відповіла на увесь хейт. Зірка влаштовувала "гів" та розіграш авто, також вона обіцяла переказати 100 тисяч гривень на допомогу військовим, через що її звинуватили у "хайпі на війні".

"Я живу по совісті і завжди чесна перед собою та своєю аудиторією. І в цій ситуації у мене точно не було мети когось образити чи зачепити чиїсь почуття. Тому, якщо я це зробила – прошу вибачення, я в жодному разі не хотіла. Я збирала на автомобілі для військових на своїх концертах і цей "гів" став ще однією активністю, звідки планувалося додати кошти до необхідної суми збору. Військових не було залучено в самому "гіві". Я повідомила, куди був спрямований "донат", лише задля того, щоб відзвітувати людям. У мене не було жодної мети когось образити чи зачепити чиїсь почуття. Низку питань я закрила в особистих розмовах, без виносу на публіку. Бо важливі речі вважаю за правильне вирішувати непублічно", - заявила Каменських в інтерв'ю ТСН.

За словами співачки, вона хотіла дати людям можливість виграти призи. Втім, суспільство поставилося до цього інакше. Каменських вважає, що нині такі ситуації трапляються часто.

Відео дня

"Сьогодні приводів для радості не так вже і багато, і треба їх генерувати. Тут погляди розділились, комусь сподобалось, комусь – ні, хтось сприйняв по-своєму. Цього разу конкурс вирішили скасувати. Зараз взагалі майже щодня виникають події, що викликають обурення та резонанс у суспільстві", - зазначила співачка.

На думку Каменських, люди стали вразливими, тому що усім важко жити в оптимістичному настрої. Втім, вона спокійно ставиться до хейту. За словами співачки, вона намагається "конвертувати" негатив у мотивацію та дії.

Настя Каменських - останні новини

Нещодавно Каменських показала ніжне фото з чоловіком, спростувавши чутки про розлучення. На тлі інформації про те, що між нею та Потапом "пробігла чорна кішка", співачка вирішила прояснити ситуацію.

Окрім цього, у новому інтерв'ю Каменських розповіла, як її чоловік відреагував на те, що вона вирішила повернутися в Україну. Нещодавно зірка приїхала на батьківщину, проте Потап залишався за кордоном.

Вас також можуть зацікавити новини: