Принц Вільям, принц Гаррі / колаж з фото

Бренд спідньої білизни Рour Moi вирішив скласти рейтинг найсексуальніших членів британської королівської сім'ї. Визначали вони переможців за запитами в соцмережі Twitter.

Про це повідомляє Express.

Так, кого з них найчастіше шукали користувачі з сексуальним підтекстом, той і вирвався на перше місце. Виявилося, що найчастіше користувачі соцмережі шукали принца Вільяма. Вони відзначають, що він гарний собою і завжди бездоганно виглядає.

Відео дня

А ось принц Гаррі, який за ідеєю мав посісти перше місце, опинився всього лише на другому. Поруч з ним на цій сходинці розмістилася і Меган Маркл.

А ось Кейт Міддлтон, герцогиня Кембриджська, і сестри-принцеси Беатріс і Євгенія розділили між собою третю позицію цього рейтингу.

Також до рейтингу найсексуальніших членів британської сім'ї увійшов колишній регбіст і чоловік Зари Філліпс - Майк Тіндалл.

Замикає п'ятірку лідерів 26-річна модель, леді Амелія Віндзор - спадкоємиця двоюрідного брата Єлизавети II. Користувачі мережі називають її "гарячою" штучкою.

І останнє місце зайняв 73-річний Чарльз, принц Уельський. При цьому фоловери відзначили, що він був привабливим у свої молоді роки.

Нагадаємо, раніше принц Вільям осоромився на публіці.

Вас також можуть зацікавити новини: