Артист розповів, що його дача під Києвом перебувала на лінії фронту / скріншот

Лідер гурту "ВВ" Олег Скрипка розповів, як його родина пережила перші дні повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну. Співак зізнався, що дружина навідріз відмовилася виїжджати з дітьми за кордон.

"Я вдячний своїй дружині. Вона просто ні під яким соусом не хотіла виїжджати. Було прийнято рішення, що ми знаходимося всією сім'єю з дітьми в Києві. Якщо ситуація буде вкрай критична, тоді ми будемо їхати. Але ми вірили, що наші війська утримають Київ, так і сталося. Моя дружина вона там щось відчуває набагато більше, ніж я, вона говорила, що все буде добре", – розповів артист в інтерв'ю для YouTube-проекту ТСН "Наодинці".

Крім того, дружина відмовила Скрипку виїжджати зі столиці на дачу під Бучею, а пізніше з'ясувалося, що там перебували російські окупанти.

Відео дня

"Кажу родині: "Поїдемо на дачу". Якраз це була емоція, логіка не працювала. А потім, коли я усвідомив, що на мою дачу зайшли орки і вони там жили. Якби ми тоді поїхали на дачу... Це взагалі... Вони жили, здається, кілька місяців... і тільки зараз, це вже рік, як їх звідти турнули, я тільки зараз привожу дачу до тями... Вони там повалили мені паркан. Я їздив по населених пунктах, як Гостомель, Ірпінь, Буча вони (росіяни – УНІАН) просто БТРами вивалювали паркани і на БТР завантажували, що було в будинках, і вивозили", – поділився співак.

Крім того, лінія фронту в перші місяці повномасштабної війни проходила якраз біля його дачі, яка знаходиться біля дамби на річці Ірпінь. Спорудження знищили українські військові, щоб створити перешкоду для просування окупаційних військ.

Раніше УНІАН писав, що Олег Скрипка висловився щодо заборони виїзду чоловікам за кордон під час повномасштабної війни в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: