Сергій Танчинець почснив, що гурт робив контент не для Росіян / Скріншот Instagram

Український співак, лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець відверто розповів про те, чому жодного разу не проводив концертів в Росії. Музикант назвав дві причини такого рішення.

За словами артиста, його ніколи не тягнуло до Росії. Танчинець каже, що коли всі українські зірки гастролювали по РФ, то він та його гурт навіть не звертали увагу на країну-агресорку. Відтак, музиканти не випускали пісні, які могли б стати популярними серед росіян:

Є дві причини: одна з них — ідеологічна, а друга — практична. Ідеологічна полягає в тому, що ми ніколи не створювали контент, який там був би цікавим. А друга практична — я думав про це питання в часи, коли було модним українським артистам їздити до Росії. Ми тоді було не надто популярні, і Росія для нас була дуже-дуже далеко. Я навіть не звертав на неї увагу.

Сергій Танчинець / скріншот з інтервʼю

Також Сергій чесно відповів, чи кликали "Без Обмежень" виступати в Росії. Як розповів Танчинець, був один випадок, коли музикантам запропонували провести концерт в країні-агресорці. Замовниками були люди, в яких батьки родом з Вінниччини, проте навіть тоді гурт відмовився.

"Мені пропонували після 2016 року, і, звісно, ми відмовилися і сказали, що не приїдемо. Це були українці в другому поколінні, батьки яких виїхали ще в Радянському Союзі на Далекий Схід в газодобувні регіони. Вони казали, що дуже люблять "Без Обмежень" і чи не могли б ми приїхати до них. Я запитав, звідки їхні батьки родом, вони сказали, що з Вінниччини, я сказав: "Приїздіть тоді до Вінниччини, і там ви зможете почути "Без Обмежень", – зазначив артист.

Нагадаємо, раніше Сергій Танчинець розсекретив країну, куди переїдуть його діти.

Вас також можуть зацікавити новини: