Фото інстаграм Loreen

Дворазова переможниця Євробачення-2023 співачка Loreen, яка нещодавно потрапила у скандал через свій майбутній виступ на фестивалі "Dream Music Fest 2024" російського олігарха, прокоментувала цю ситуацію. 

Виконавиця, яка виражала свою підтримку Україні з початку повномасштабного вторгнення, наголосила, що відмовляється від своєї участі у концерті. Про це вона написала на платформі Discord.

"Я та моя команда дізналися нову інформацію про "Dream Music Fest" в Азербайджані. Виходячи з цього, я вирішила скасувати свій виступ ще до того, як про це було оголошено", - написала співачка. 

Відео дня
Скріншот допису співачки

Більше подробиць дівчина не писала.

Що відомо про фестиваль та його учасників

Фестиваль "Dream Music Fest" має відбутися 24-28 липня цього року у місті Баку. Організатором заходу є друг та прихильник російського диктатора - олігарх Емін Агаларов. Він та його родина неодноразово висловлювали свою підтримку кривавій політиці Кремля. 

До слова, на цей фестиваль було запрошено близько 250 учасників з різних країн. Loreen мала б виступати на одній сцені зі зрадницею Ані Лорак, путіністом Еміном та іншими співаками. 

Нагадаємо, раніше Loreen зізнавалася, що їй боляче за те, що українці змушені зараз боротися з російською агресією.

Вас також можуть зацікавити новини: