Loreen зі Швеції перемогла на Євробаченні / скріншот

Переможниця Євробачення-2023 Loreen виступить на фестивалі, організатором якого є російський олігарх, який підтримав війну в Україні.

На сторінці незалежного блогу про Євробачення в Instagram повідомляють, що артистка приїде в Баку і виступатиме на фестивалі разом з Еміним, Ані Лорак та іншими російськими артистами, які "топлять" за диктатора Володимира Путіна.

"Дворазова переможниця Євробачення Loreen приїде в Баку з концертом. Loreen входить до числа співаків, які виступатимуть на Dream Music Fest 2024 у Sea Breeze", - ідеться в повідомленні.

Відео дня
Скріншот Instagram

Варто зазначити, що організатор фестивалю Арас Агаларов неодноразово говорив про те, що кращого президента для РФ неможливо знайти, тому Володимир Путін має правити вічно.

До слова, участь Loreen поки що офіційно не підтверджена. Сама співачка теж мовчить про це. Однак на сайті фестивалю зазначено, що запрошено 250 артистів.

Нагадаємо, ще торік Loreen зізналася Україні в коханні. Вона говорила про те, що неодноразово бувала в нашій країні і виступала на концертах. А зараз вона, судячи з усього, перейшла на бік зла.

Вас також можуть зацікавити новини: