Співачка підтримала Україну / instagram.com/loreenofficial

Шведська співачка Loreen після фіналу конкурсу пісні Євробачення-2023 відвідала прес-конференцію, під час якої розповіла про свої відчуття і про Україну.

Як повідомляє "Укрінформ", Loreen переповнює подяка за те, що глядачі і журі високо оцінили її виступ, що і принесло їй перемогу на наймасштабнішому вокальному конкурсі.

Співачка сказала, що вже шість місяців мріє випити вина, тому обов'язково зробить це після повернення додому.

Відео дня

Також вона подякувала Україні, яка поставила їй 12 балів у фіналі шоу. Loreen зізналася, що часто бувала в нашій країні, тому їй боляче за те, що ми змушені зараз боротися з російською агресією.

"Я багато була в Україні, мала багато шоу, я люблю її людей. І мені боляче дивитися на те, що відбувається, мені дуже шкода", - сказала знаменитість.

Чим відома Loreen

Loreen - шведська співачка, яка вже представляла свою країну на Євробаченні в 2012 році. Тоді вона посіла перше місце з піснею Euphoria. У 2023 році вона повторила свій успіх і також забрала кубок переможця.

Однак після фіналу Євробачення у мережі розгорівся скандал. Фоловери звинувачують співачку в тому, що її пісня Tattoo - плагіат синглу української співачки Мікі Ньютон.

Користувачі мережі закликали Ньютон подати в суд на Loreen, проте співачка сказала, що не хоче коментувати те, що відбувається.

Вас також можуть зацікавити новини: