Фото інстаграм фан-сторінки Пугачової 

Російська співачка Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. 

Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального проекту з безпеки та боротьби з корупцією Віталій Бородін написав про це відповідний допис в своєму Telegram-каналі.

"Повідомляю важливу новину. Прийшла відповідь від Генеральної прокуратури РФ на моє звернення. Почалася процедура визнання Алли Пугачової іноземним агентом, прокуратура просить Міністерство юстиції РФ визнати Пугачову іноземним агентом. Сподіваюся, контролюючі органи доведуть цю справу до кінця", - цинічно наголосив Бородін.

Відео дня
Скріншот з Телеграм-каналу

Сама Примадонна поки не коментувала цю новину.

До слова, її чоловік Максим Галкін ще з 16 вересня 2022 року поповнив реєстр "іноагентів" Росії, висловлюючи активно свою проукраїнську позицію та відверто засуджуючи криваву політику Кремля. Потім росЗМІ писали, що він вимагав зняти з себе цей статус, але суд відмовив йому у такому проханні. 

Нагадаємо, раніше Алла Пугачова розлютила росіян, затанцювавши під пісню "Ой на горі два дубки".

Вас також можуть зацікавити новини: