Медики ввели МакЅим у стан медикаментозного сну і підключили до ШВЛ / фото instagram.com/maksimartist/

Російську співачку Марину Абросімову, відому під псевдонімом МакЅим, підключили до апарату штучної вентиляції легенів (ШВЛ) і ввели в стан штучної коми. Тест на коронавірус показав негативний результат. 

Про це в суботу, 19 червня, повідомила "РИА Новости" представник артистки.

У неї діагностували пневмонію з сильним ураженням легенів і низькою сатурацією.

Відео дня

"Насичення киснем в крові досить низьке. На кисень вона не реагувала, легені не прочищалися, тому лікарем було ухвалене рішення ввести її в кому", - уточнила представник.

Як зазначає РЕН ТВ з посиланням на піар-менеджера співачки Яну Богушевську, МакЅим ввели в медикаментозний сон, щоб уникнути кисневого голодування. Вона підкреслила, що прогнози лікарів позитивні, оскільки співачка «молода і красива».

Читайте такожСпівачка МакЅим йде зі сцени через проблеми зі здоров ям

Про госпіталізацію Максим стало відомо 15 червня.

Сама 38-річна співачка повідомила, що виступала на концерті в Казані 12 червня з температурою 39, але підтвердженого коронавірусу у неї немає. Вона відчула симптоми застуди напередодні, але вирішила не скасовувати виступ. 13 червня Максим знову здала тест на COVID-19, і результат був негативним.

Співачка пояснила, що її стан продовжував погіршуватися, температура не спадала, і лікарі ухвалили рішення про її госпіталізацію.

Раніше співачка повідомила у своєму акаунті в Instagram, що потрапила до лікарні з ураженням 40% легень. Максим зазначила, що коронавірус у неї не виявили. 

"Потім моє самопочуття стало погіршуватися, температура не падала, я знову викликала лікаря, і мене забрали в клініку. На цей час ураження легень від 40%, підтвердженого тесту на COVID у мене немає, лікарі кажуть - пневмонія", - повідомляла раніше зірка.

Максим зазначила, що коронавірус у неї не виявили / фото instagram.com/maksimartist/

У зв'язку з цим намічений на 19 червня концерт був скасований.

Довідка УНІАН. МакЅим (Марина Абросімова) - російська співачка, автор, виконавиця і музичний продюсер. Популярність до артистки прийшла в березні 2006 року після випуску альбому "Важкий вік", ця платівка розійшлася тиражем понад 1,5 млн копій. А в 2007 році Максим визнали найбільш комерційно успішною російською співачкою.